skad nar det galler din Tinder-profil ar det viktig

Du troligen besitta bemastrat konsten att greppa den perfekta ansiktsbilden – vinklar sasom fullkomlig doljer saken da forestaende dubbelhakan och sminket saso ar fullkomlighet. Andock nar din Tinder-profil ar nagon evig strom bruten ansiktsbilder kommer gubben att initiera fraga underbe ni doljer.

Det betyder ick att n mast lagga opp nagon bikini-bild eller exponera op all boj, andock om ni skanke rimli matchningar nagon glimt itu din struktu farsa do ett mer typisk ikon fran hurda du tittar ut i verkligheten. Fortroende gallande oss, stabila killar saso ar bliv att botten up hoger kungen vill vara medveten om baksida av underben dom ger sig in pa innan de sveper at hoger.

Insta

Vi lever i de sociala mediernas tidsalder, dar det verkar som o all standigt haller pa att laka sin narvaro pa webben. att dr ett grans mellan ditt dejtingliv och ditt li pa sociala medier. Det ar aven viktigt att manne dig sjalv varfor n ar gallande Tinder; for att traffa Mr Right, alternativt forut att saml creepy foljare? Att inkludera ditt Instagram- alternativt Snapchat-anvandarnamn i din bio kan forefalla existera ett finemang krafti att atnjuta fler foljare, skada det kan autentisk avskracka rimli matchningar.

Nar du inkluderar dina sociala medier i din Tinder-bio bjuder ni i motto in rimlig matchningar att doma dig baserat pa din onlinepersonlighet, i stallet for att instifta kanna dig sasom manniska. Dartill kan det gno saso om n ar mer hagad fran att oka antalet foljare an att finn nago chosefri kontakt tillsammans nagon. Okej, n ganska ak foljare, andock vill n minsann tillverka 200 foljare gallande insta sasom allihopa skriver ”jag sag dej pa Tinder, varfor svarar du ick?”

Killar vill kunn att ni ar gallande Tinder akt att pricka nago delagare, icke forut att marknadsfora ditt varumarke pa sociala medier. Dela garna dina konton gallande sociala medier tillsamman matchningar nar ni inneha etablerat nago relation, skad vaderstreck de dar ick inneha fran din Tinder bio.

Att fixa en bagare rodtju

Det ar e finfin sat att varva ne postumt nagon lang dag alternativ for att ge nago middagsbjudning lit finess. Skada nar du klamrar dig orubblig vidstrackt din Chardonnay sasom om det vore saken da heliga graal p va fotograf gallande din Tinder-profil, sander det inkorrekt meddelande. Killar kan inte lata bliva att undra om din karleksaffar tillsammans Merlot kommer sta i vagen forut ett serios forhallande. Det ar ocksa oerhort generiskt och fader dig icke att sta ut i mangden.

Istallet forut att uppvisa op din forkarlek for Pinot, varfor ick lotsa upp din glo forut andra hobbies? Vare sig det ar strovtag, maleri eller att svang-om laka natten, ge killarna nagon titt av va sasom gor de reel originell.

Blomste i haret

Du kande dig extra elegant konungen den dar midsommarbilden tillsamman blomsterkrans i haret samt ni vill absolut utstrala saken da dar boho-chic viben. Men nar dina Tinder-profilbilder ar nago virtuell bukett it blomsterkronor samt botaniska smycke kan det bliva en aning overvaldigande. Samtidigt somlig killar ganska gilla matchtruly datum saken dar eteriska estetiken, kan andra fraga forsavit de haller pa att botten up hoger pa mamma Natur sjalv.

Sang i stallet din naturliga skonhet briljera via. Koncentrer gallande att poangtera dina vackra ogon alternativt kambodjansk kambodjansk postorderbrudar ditt fantastiska leende i stallet akte att tillata din blomsterfyllda frisyr stjala rampljuset. Kom ihag att killar letar postumt ett jordnara vagguttag, inte nagon gaende tradgard.

Att besta mamma ar nago betydande procent itu ditt midja, samt det ar centralt att befinna rorlig tillsammans din foraldrastatus. Men nar din Tinder-profil ar overfylld med bilder gallande dina smabarn eller oandliga anekdoter om dina sma kan det besta avskrackande akte rimlig matchningar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir