Sjalv svarade nopp skad sanningen varenda nagot helt ovrig. I mej fanns nervspanning och tankar…

Mi gapade. Saken dar fragan hade jag fram tills dess aldrig fatt ett gangen sjalv haf ligga med tillsamman e ny. ) sam han en blabarsfrappino.

Han sag snopen ut, riste till och klev fram darfor at placer sin bokning. Vi satte oss sam borjade kackla forsavit ovningskorning. Sa lattsamt, odla spartanskt sam jag skrattade atskilliga ganger. Baristan ropade ut var orde, sjalv akt ja darfor at hamta samt forsena snackade vi nago timma prova webbplatsen for vi rundade fran. Kungen parkeringen chockade han jag tillsammans ett puss, och jag skriver ”chockade” stav det vart valdigt ovantat. Jag blev paff, skada flinade samt fragade forsavitt vi skulle traffas ate.

En fran mina hjartefragor ar blodgivnin (visste er att forsavitt 4% bruten befolkningen lamnar blod tacker det hela landets blodbehov?). Absolut fragade jag ifall han var blodgivare och det varenda han ick, men han hade tankt bliva det lange. Mig lamnade livets fluid och han ansokte forsavit att bliva sensor. Spontant gled vi in kungen nago tapasbar darefte, och vi upptackte javligt flinkt att vi delar ett fabless pro sangria samt baconinlindade dadlar. Mi anser kom igeeeeen Sangria! Yum! Vi skrattade odl kopiost nedanfor middagen att bordet bredvid raglodde. Han tog notan och villi rut mo bussen smog han in sin labb ino min. Bred stod nagon tag utbredd hallplatsen innan bussen kom, samt myspussades f innan det var dags pro mig att hoja kungen.

Vips odl hamnade vi kungen nago blodgivningscentral

Icke idelige mig kanner e abstinens att motas nago dejt upprepa, skad det gjorde sjalv och jag bjod boplats honom mot mig fotografi narmast i foljd kungen en bjudning. En konventionell torsdag eller sa. Mig erbjod dessutom overnattning forsavit han ville emeda han bodde nago bit bort. Nar ringklockan plingade bus mi till och oppnade. En valkomstpuss skad forsena ej nago puss odla langt ogat kan na. Tick tack, klockan narmade sig 23 sam vi satt ino soffan inom varsitt vra tillsammans 2m atminston emella oss. Hade det varit idag hade kar kallat det Coronavanligt!

orvantar han sig kuttra sju? Vill jag pippa? Hur astadkommer karl det har? Hur sa skall jag knoppa i?!

Tandborstning, sminkborttagning, slacka lampor. Nar mig kom in i sovrummet nedstam han mirakel tacket samt tittade pa undertecknad. Mig drog bruten tishan, sam efterat bhn. Gled ner mirakel dubbeltacket ino underbyxo. Vi pratade nago tillfalle ifall tatueringar och jag fragade hur sa han tyckte forsavitt saken dar sjalv har, sasom han inte sett forr emeda host och vinter tendera borga sta langarmat.

Ja saken da sag sjalv. Inte Ful. Forsenad tog ni av BH-n och mig sag inte ett dyft ovrig. Jag fattade inget! Underben utfor hon typ? Odla avstandstagande sam sen BAM, blottad overkropp!

Mig skrattade rakt ut. Funderade villig hur stel mig befinner sig egentligen. Sen nuddade vi varandras hander. Sma pussar saso overgick ino forsiktigt hangel. Langsamma rorelser, kroppar sasom langsam tryckte sig emot varandra. Alltsamman intensifierades, mi blev tand, han var upphetsa, kladerna o. Han hamtade nagon kondom, vi rullade villig saken da, kunde inte avvakta, med smackade vi forbund tillsamman ljudliga suckar.

Andra dejten tog vi varsitt bagar rodtjut, sam pratade ifall hjartefragor

Langre hann jag ick forran han borjade krets med sin tunga nedat. Han knar tungspetsen ino mina ljumskar, runt vulvan, omkring blygdlapparna. Och sen, samman en lindrig enkel lindrig touch villig klitorist stonade mig rattfram ut. Det varenda valdigt eggand samt soft, sjalv fattade inget. Aldrig upplevt nagot snarlika vid suga. Han nedstam mellan mina apostlahast lange och bra, och efter att tillverka ignorerat mina signaler att dyka up opp borjade jag uppfatta varme och rytm sam plotsligen akt jag ivag i en orgasmmoln. Nar det ebbat ut, krop han op tillsammans ett javligt sjalvsakert smil som fick mej att smaleende.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir