Skriv mot tjejen n gilla att innehava bekantskap tillsammans jatte- lattare annu att erkanna

En bud saso “mig behover vara medveten om varje ni befinner dig” kommer tydligen att besta overflodigt

deltagand ino ansiktet. Dett galler sa klart ick sjalvsakra personer, andock hur befinner si det tillsammans blyga killar sasom nar do tittar nago tjej borjar rodna sam stamma.

Kolla frams den har videon. Forut det andra du kan beratta mo nago flicka sasom digga en budskap ino ett kontakt, eftersom du kommer att tillverka tidrym att adekvat framfora dina tankar samt yttra dina kanslor.

Dom dagar emedan pojkar skickade brev at flickor ino papperskuvert befinner sig forbi. N behover icke langre granska av dina vanner varje foremalet stav din karlek bor, du promenera mo Odnoklassniki alternativt Vkontakte, fyller ino ditt for- sam efternamn, sam har befinner si det – sidan pro din alskling. Andock samman ett anblicken ar alltsammans sa enkelt, andock de fact ske det mycket att tjejen icke svarar villig meddelanden inom VKontakte, alternativt svarar i enstaviga sasom “hurda mar n?” “Bra”. samt fortsattningsvis kommunikation funka ej. Odl hur lar man uppfatta ett flicka villi VKontakte odla att hon kommunicerar tillsamman dig tillsamman hobb sam darefter promenera villi ett dejt?

Den allra forsta regeln sasom otaliga killar glommer nar de lid bruten fragan “vad amna man anteckna mot nago tjej villi VKontakte sa att hon tycker om det, hur sa amna befinna meddelandet sa att hon digga mej. ” Det har befinner si att utover sjalva meddelandet bord ni aven tillverka ett cool par – vad du skall skriva ifall dej jag inom vagguttag, sam hur ni skriver det beskrivs inom detalj narvarande.

Omedelbart inneha vi sociala kontaktnat samt mejlboxar

Skada dessa 2 grejer, forsavitt n minsann vill att nago donna skall digga dej och erhalla losning villig ditt forsandelse, befinner sig sammankopplade din ball par i VK och e medryckand forsta kungorelse sasom kommer att intressera tjejen. Till att begynna med vara tvunge du filosofera noggrann. Stall de sol fragor “Varfor vill du motas saken da narvarand tjejen?”, “hurda kanner n forut henne?”, “Vill du hava e seriost kondition tillsammans henne?” Texten i ditt budskap kommer att orsaka villi dina besvarande sam va n kan forfatta mot tjejen nar du ses, sam baksida av underben som ar battre att undvar (atminstone ino do ett meddelandena).

1 titta ̦ver till dessa killar. Enkla klara ordfoljder utan undertext. Av och till vill killar forete som smartare annu do nog befinner sig. Det ha befinner sig ett felaktigt eftersom alldaglig kommunikation det har ar nyckeln mot succe. Skriv villig ett tungomal som samtlig begriper, undvik jargong eller specifika glos. Men det finns en annan andlage Рskriv icke pro artigt, sam an mer nar n tilltalar nagon flicka sasom dig. Det enklaste radet befinner si att plita saso ni skriver till din enkom goda van (ta bort sviner sam slangord samt fras)

2. Laskunnighet. Tjeje ar likasa analfabeter, skada sasom de anser, n kan ej se personligen, inte med pro andra, till samt tillsammans himla kopiost. Forsavitt ni age misstag ino var ord kommer det att spela til dej. Anvand ick obegripliga forkortningar “Jag ar studerande villi universitetet” sam slangord “lat oss falla for en cool hogtid”. Okej finns det nagon format itu flickor sasom kommunicerar odl har, skad do befinner sig inte mer an 15-18 ar. Nagon vuxen brutta kommer icke att bedoma denna typ av samfardsel.

3. Emoticons. Mot att borja tillsammans behover ni inte armera dina glos tillsammans coola uttryckssymboler inom saken dar allra etta meningen, igenom att bega detta kommer du att presentera ditt superintresse (ett folje rosor och blomste) eller vankelmod (ett blinkning, en generat smil – istallet utav mansord). Men ocks detta baisse vara tvungen narma sig med pahittig. Sedan, bundenhet pa hurdan din samfardsel i vagguttag promenerar, saklart, sjalvklart, kan du sam behover mo sam tillsammans bruka dem for att design ett frejdig samt optimism and saso absolut kommer att framkalla e leende sam muntra op dig.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir