I tipsen over namnde jag att det ar just att knysta va du letar efter

Vad du letar efter

Jag letar efter nagon som jag kan betrakta daliga filmer fran forra seklet med, tillbringa en slapp sondag, alltemellanat ga pa aventyr och asgarva at min elaka gyckel.

Men om du klar denna vilja pa ett festligt metod ar det tusen ganger battre an att saga: “Letar du efter ett kondition.” Huvudbudskapet i denna bio ar att du letar efter en ansenlig annan, gallande ett subtilt och charmigt metod.

Ordningen

Gallande det har sattet, som det foregaende tipset, sager du hur sa du letar efter, men du ar en aning djarvare. Vissa tycker om synnerligen detta direkta metod, andra avskyr det. Om du ar typen fran person forut det kan du experimentera det. Det ar fortfarande lite riskabelt.

Ovanliga saker som nastan allihopa tycker om

Sjalv gillar lukten av den forsta vintersnon, snackar i mormors frukttradgard och vibrationen gallande brostet nar min kisse-miss somnar pa mej.

Denna Tinder bio ar bedarande och bra pa manga fason. A ena sidan finns det foremal som bevisligen kommer att tilltala massa manniskor, a andra sidan kan du aven subtilt presentera att du uppskattar katter, till foredome, men inte ar en galen kattdame eller nagot.

Hundalskaren

Om du vill bli van med min jycke Fido: Han alskar att bli repad bortom oronen. Det ar inte olika pro mej. Vi ar bada grymt enkla varelser.

Om du sannerligen vill beratta nagot ifall ditt husdjur kan du beratta det kungen ett glatt fason, som i det har exemplet. Du kan ocksa lekfullt presentera med sista meningen att du ar en oproblematisk person.

Frossaren

Jag uppskattar pizza, hundar, tatueringar, pizza, upptag, pizza, roliga manniskor, du och pizza. Sa sjalv pizza? Vi borde ha en sammanlagt.

Samt om denna bio ej langre ar den nyaste och sjalv inneha sett nagot motsvarighet manga ganger, kan du bli ganska pahittig med den. Du kan utbyta all foremal och behover inte ens kackla ifall nagot atbart. Du kanske ar helt intresserad fran nagon form av sport. Du kan samt hantera detta forut att foresla en forslag pro ett forsta datum. Med pizza kan du mota i en park och plocka en picknick dar med till foredome pizzor. Ar det uppenbart att sjalv alskar pizza?

En portratt historia

Nar jag var atta varenda jag ganska inte fri av Tetris. Stundtals surrade blocken snarare mina ogon i klassen och sjalv misslyckades ungefar. Tillika idag, nar sjalv packar min vaska, spelar sjalv Tetris i karna huvud.

En liten, rolig historia ifall dig kan bega underverk och bidra andra folk en inblick. Och ja, jag var Tetrismissbrukaren.

Bli galen

Darfor att du laser samma sak om och ifall igen gallande Tinder ar det aldrig oratt att prova nagot helt annat. Varje tapper. Dividera en svartmuskig hemlighet, en sluten onskning, en konstig karaktarsegenskap, nagot oskyldigt i all fall, eventuellt nagot fiktivt eller en remittering till en favoritfilm. Ifall nagot ovanligt som detta ej belonas med matcher kan du anda andra det.

Negativa saker i en rolig kappa

Livets fras ar att det inte har nagon mening. Men vi kan fortfarande foreta det basta fran det. Vill ha en aning pizza?

Acceptera, det ar exemplet fran tipsen ovan. Du bor vara bra i princip, men alltemellanat kan nagot negativt samt vara valdigt glatt om du ger det en fin forpackning. Detta exempel skulle vara fullkomlighet pro nihilister.

Konversera om den andra personen

Du tycker om att sitta behagligt, som pizza, ar singel och ser just nu gallande min profil, i och med mina bilder var acceptera? Svep sedan at hoger.

Alltemellanat ar det klokare att inte prata ifall dig jag utan om den du vill anpassa. Till exempel, ifall du ar besvarlig att framfora nagot om dig personligen eller ifall du tycker att du ar trakig, kan den har typen fran prylar katolska ensamstående kvinnor nära mig vara till stor assistans. Bli fiffig och specifik.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir